מתכונים לבקר בסו ויד

מתכונים לבקר בסו וויד

 

"בקר בסו וויד הוא דרך מצוינת לשמור על עסיסיות הבשר. הבישול בטמפרטורה נמוכה והזמן הארוך מבטיחים תוצאה רכה ומלאה בטעמים."

 

מתכון 1: נתח בקר בסו וויד

מצרכים:

  • 1 ק"ג נתח בקר (כגון צלי)
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 2 כפות תבלינים (כגון רוזמרין, טימין)

אופן הכנה:

  1. הנח את נתח הבקר בשקית ואקום עם שמן זית, מלח, פלפל ותבלינים.
  2. סדר את השקית באמבט מים של סו וויד ב-56°C (132°F) למשך 24 שעות.
  3. הוצא מהשקית וצלה על מחבת חמה לקבלת קרום פריך.

מתכון 2: פילה בקר בסו וויד

מצרכים:

  • 1 ק"ג פילה בקר
  • 3 כפות חמאה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1 כפית שום כתוש

אופן הכנה:

  1. הנח את הפילה בשקית ואקום עם חמאה, מלח, פלפל ושום.
  2. סדר את השקית באמבט מים של סו וויד ב-56°C (132°F) למשך 2 שעות.
  3. הוצא מהשקית וצלה על מחבת חמה לקבלת קרום זהוב.

מתכון 3: אסדו בסו וויד

מצרכים:

  • 1 ק"ג נתח אסדו
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 2 כפות תבלינים (כגון פפריקה, שום כתוש)

אופן הכנה:

  1. הנח את נתח האסדו בשקית ואקום עם שמן זית, מלח, פלפל ותבלינים.
  2. סדר את השקית באמבט מים של סו וויד ב-70°C (158°F) למשך 24 שעות.
  3. נקזו ושמרו על קצת נוזלים, העבירו את הנתח לתבנית ולתנור על 250 מעלות לכמה דקות לקבל קרום זהוב וקריספי, הוסיפו נוזלים לפי הצורך לשמירת לחות הנתח.

הערה: כל מתכון יכול להשתנות בהתאם למעשנה שלך ולסוגי העץ האהובים עליך. תמיד מומלץ להשתמש במדחום מזון כדי לבדוק את הטמפרטורה הפנימית.

אחריות: המידע והמתכונים המוצעים כאן הם לצורכי השראה בלבד. יש להפעיל שיקול דעת אישי בעת ההכנה.

 

ט.ל.ח

גורילה - כל מה שהבשר שלך צריך