מתכונים לדגים בסו ויד

"דגים בסו וויד הם דרך מצוינת להדגיש את העדינות והטעמים הימיים של הדגים. הבישול בטמפרטורות נמוכות שומר על רכות הבשר והופך כל מנה לחוויה מרגשת."

מתכון 1: סלמון בסו וויד

מצרכים:

  • 2 פילטים של סלמון
  • 2 כפות חמאה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • מיץ מלימון אחד

אופן הכנה:

  1. הנח את פילטי הסלמון בשקית ואקום עם חמאה, מלח, פלפל ומיץ לימון.
  2. סדר את השקית באמבט מים של סו וויד ב-50°C (122°F) למשך 30 דקות.
  3. הוצא מהשקית וצלה על מחבת חמה.

מתכון 2: דג לבן בסו וויד

מצרכים:

  • 2 פילטי דג לבן (כגון דג מושט)
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • תבלינים (כגון פטרוזיליה קצוצה)

אופן הכנה:

  1. הנח את פילטי הדג בשקית ואקום עם שמן זית, מלח, פלפל ותבלינים.
  2. סדר את השקית באמבט מים של סו וויד ב-50°C (122°F) למשך 30 דקות.
  3. הוצא מהשקית וצלה על מחבת חמה לקבלת צבע זהוב.

מתכון 3: טונה בסו וויד

מצרכים:

  • 2 פילטי טונה
  • 2 כפות סויה
  • 1 כף ג'ינג'ר קצוץ
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן הכנה:

  1. הנח את פילטי הטונה בשקית ואקום עם סויה, ג'ינג'ר, מלח ופלפל.
  2. סדר את השקית באמבט מים של סו וויד ב-45°C (113°F) למשך 45 דקות.
  3. הוצא מהשקית וצלח על מחבת חמה.

מתכון 4: דג פורל בסו וויד

מצרכים:

  • 2 פילטי פורל
  • 2 כפות חמאה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • מיץ מחצי לימון

אופן הכנה:

  1. הנח את פילטי הפורל בשקית ואקום עם חמאה, מלח, פלפל ומיץ לימון.
  2. סדר את השקית באמבט מים של סו וויד ב-50°C (122°F) למשך 30 דקות.
  3. הוצא מהשקית וצלה על מחבת חמה לקבלת צבע זהוב.

הערה: כל מתכון יכול להשתנות בהתאם למעשנה שלך ולסוגי העץ האהובים עליך. תמיד מומלץ להשתמש במדחום מזון כדי לבדוק את הטמפרטורה הפנימית.

אחריות: המידע והמתכונים המוצעים כאן הם לצורכי השראה בלבד. יש להפעיל שיקול דעת אישי בעת ההכנה.

 

ט.ל.ח

גורילה - כל מה שהבשר שלך צריך