מתכונים לטלה בסו ויד

מתכונים ללטלה בסו וויד:

 

"לטלה בסו וויד הוא חוויה גסטרונומית מיוחדת. בישול בטמפרטורה נמוכה מאפשר לבשר להיות רך במיוחד ומלא בטעמים עמוקים."

 

מתכון 1: נתח טלה בסו וויד

מצרכים:

  • 1 ק"ג נתח טלה (כגון צלעות)
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 2 כפות תבלינים (כגון רוזמרין, טימין)

אופן הכנה:

  1. הנח את נתח הטלה בשקית ואקום עם שמן זית, מלח, פלפל ותבלינים.
  2. סדר את השקית באמבט מים של סו וויד ב-60°C (140°F) למשך 24 שעות.
  3. הוצא מהשקית וצלה על מחבת חמה לקבלת קרום פריך.

מתכון 2: שוק טלה בסו וויד

מצרכים:

  • 2 שוקי טלה
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 2 כפות תבלינים (כגון פפריקה, טימין)

אופן הכנה:

  1. הנח את השוקיים בשקית ואקום עם שמן זית, מלח, פלפל ותבלינים.
  2. סדר את השקית באמבט מים של סו וויד ב-60°C (140°F) למשך 12 שעות.
  3. הוצא מהשקית וצלה על מחבת חמה לקבלת קרום פריך.

מתכון 3: קבב טלה בסו וויד

מצרכים:

  • 500 גרם טלה טחון
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן הכנה:

  1. ערבב את כל המרכיבים וקפל לשיפודים.
  2. סדר את השיפודים בשקית ואקום והנח באמבט מים של סו וויד ב-60°C (140°F) למשך 4 שעות.
  3. הוצא מהשקית וצלה על גריל או מחבת חמה עד שהשיפודים משחימים.

 

הערה: כל מתכון יכול להשתנות בהתאם למעשנה שלך ולסוגי העץ האהובים עליך. תמיד מומלץ להשתמש במדחום מזון כדי לבדוק את הטמפרטורה הפנימית.

אחריות: המידע והמתכונים המוצעים כאן הם לצורכי השראה בלבד. יש להפעיל שיקול דעת אישי בעת ההכנה.

 

ט.ל.ח

גורילה - כל מה שהבשר שלך צריך